Dette får du

old personVi ser ikke på våre kunder som “eldre”, men som “venner” og nettopp “kunder”. Det er dette som er hele forskjellen. Alt det helsefaglige er på plass, og gjerne også bedre enn i statlige sykehjem, men vi tilbyr så mye mer, nettopp fordi vårt mål er at vpre kunder skal leve lengst mulig. Dette er faktisk hovedmålet ved vår virksomhet, bare med ett annet mål like under: At våre kunder skal oppleve livskvalitet, og være lykkelige.

Det trengs ikke så mye fantasi for å se at dersom en institusjon setter seg disse målene, ja da vil det bli en helt annen behandling. Se litt på hva våre kunder får oppleve:

Maten. Hvert senter har minst to gourmetkokker som tilbyr fire varme måltid om dagen. Frokost, lunsj, middag og kvelds. Til frokost, lunsj og kvelds er det mulig for beboerne å velge fra en kaldbuffet, men varme retter er også tilgjengelige. Og de er tilberedt på beste måte, og med de beste ingredienser. Studier har vist at kunder på våre hjem spiser opp til tre ganger så mye som pasienter på statlige eller kommunale hjem. Det er viktig å spise, og det er viktig å spise sunt. Våre kunder får mye mat, og det er mat av kvalitet. Vi har hver uke en variert meny med minst tre typer fisk, i tillegg til sild og røkt makrell, som en hele tiden finner på vår buffet. Vi har også en rekke frukter og grønnsaker, og hver eneste uke tilbyr vi gode biffer, steker og lignende.

Hele døgnet er det mulig å bestille drikkevarer, og hver hjem har en betydelig vinkjeller. Hvert eneste rom på hjemmene våre er også utstyrt med et lite kjøleskap der det alltid står vann, brus, øl, vin, og også et par småflasker konjakk, whisky og portvin.

Det er ingen tvil om at god mat og drikke, i moderasjon, forlenger livet.