Dersom du synes det vil holder på med er interessant, kan du melde deg på vår epostliste for å få informasjon tilsendt. Men du kan også melde seg som støttemedlem, og dette er et interessant prosjekt som innebærer at du “adopterer en eldre”. Som støttemedlem vil du få tildelt en person som bor på et hjem i nærheten av deg, og denne personen oppfordrer vi deg til å besøke ofte, som om det var et nært familiemedlem.

 elder-1471399_1280

Flere av våre kunder har dessverre ikke noen nær familie, og de trenger derfor sårt kontakt med noen utenfra. Gjerne folk som har barn, men dette er ikke noe must.

Dersom du gjør dette vil du få tildelt et kort der vi registrerer hvert eneste besøk du gjør, og med dette samler du opp poeng. Disse poengene kan du så bruke til senere å betale for ditt eget, eller noen i din families, opphold på våre hjem! Eller du kan også bruke dem til å kjøpe ekstratjenester eller produkter til din person.

En annen ting du skal legge merke til er at det er fullt mulig allerede i 30, 40 og 50-årsalderen, å legge opp en forsikring/spareplan med vår egen bank Eldrebanken. Hver måned setter du inn et visst beløp på en lukket sparekonto i vår bank. Beløpet varierer med din alder, men som et eksempel, la oss si at du er 50 år gammel, og kanskje har 30 år igjen til du vil trenge en aldershjemplass. Vel, da setter du inn 2000 kroner i måneden, det blir 24000 i året, og i løpet av 30 år blir dette 720.000 kroner. Dette beløpet vil imidlertid ha vokst til omlag en million kroner, i tillegg til at du har opptjent poeng hos oss. Dette beløpet, pluss poengene, tilsvarer tre år på et av våre hjem. Når disse tre årene har gått kan vi gå inn å ta fra din pensjon, slik at du på denne måten er ett hundre prosent sikker på å få finansiert oppholdet ditt uten problemer.

De fleste synes det er lett å betale slik, og ikke glem at jo tidligere du begynner jo lettere og rimeligere blir det! Det finnes noen som begynner når barna er født, og da har vi spesielle pakker i banken vår, som kombinerer utdannelse, boliglån og aldershjem. Tenk på hvilken sikkerhet dette vil gi. Dersom du sparer 2500 kroner i måneden fra 0 år, vil dette gi omøag 100 millioner når du er 80, eller 30 millioner når du er 60. Alt dette handler om sparing, om penger, og om planlegging.